Ga direct naar de content
Gemeente Capelle aan den IJssel

Landschapsarchitect

Solliciteer uiterlijk donderdag 22 juni
plaatsCapelle aan den IJssellooptijd32 uursalaris5.725 onderwijsWO vervaldatumEindigt vandaag
Landschapsarchitect

Creatieve specialist in het vormgeven van de buitenruimte, daar ben jij van!

Van € 4.020 tot € 5.725 bruto per maand
32 uur per week
Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar (met uitzicht op een vast contract)
René Kandel, unithoofd Ruimtelijke ontwikkeling, T 06 51215411

Jouw rol
Als ervaren landschapsarchitect adviseer je over de ruimtelijke ontwikkelingen in de stad. In projecten draag je zorg voor een goede ontwikkeling van de buitenruimte. Het werkterrein is breed en speelt zich af op verschillende schaalniveaus. Het ene moment adviseer je over een transformatie, het andere moment over gebiedsontwikkeling of hoogbouw.

Als landschapsarchitect ben je betrokken bij het uitvoeren van projecten, bouwplannen en ruimtelijke ontwikkelingen waar landschappelijke waarden een integraal onderdeel van zijn. Jij adviseert over de ruimtelijke inpassing bij infrastructurele projecten, transformatie van bedrijventerreinen, functiewijziging landbouwbedrijven, water- en natuurprojecten en klimaatadaptatie en energie (RES). Jij zet je hierbij in om de kwaliteitsdoelen voor groen, landschap en buitenruimte te behalen.

Je houdt je bezig met:
  • Het werken aan het grootste vernieuwingsproject binnen onze gemeente het Nieuwe Rivium waar bedrijven plaats maken voor woningen en een hele nieuwe wijk wordt gerealiseerd;
  • Het adviseren over het programma Buitenruimte. Samen met de collega’s van de afdeling stadsbeheer werk je aan een nieuw integraal programma voor het onderhoud en beheer van de buitenruimte;
  • Adviseren over de uitwerking van onze Stadsvisie in de Omgevingsagenda over buitenruimte in een sterk verstedelijkte omgeving;
  • Adviseren van collega’s over buitenruimte en ontwerpen in verschillende projecten aan de kwalitatieve invulling daarvan.

Jouw team
Binnen de afdeling Stadsontwikkeling ben je werkzaam binnen de unit Ruimtelijke Ontwikkeling in het team Stedenbouw. Dit creatieve en enthousiaste team bestaat uit (landschaps) architecten en stedenbouwers en werkt aan de ruimtelijke kwaliteit van onze stad. Het team werkt nauw samen met externen en collega’s van andere afdelingen en units.

Dit bieden we je naast salaris
Natuurlijk is salaris belangrijk en bieden wij bij deze functie een bruto maandsalaris van maximaal € 5.725,- (schaal 11) (bij een fulltime dienstverband). Maar daarnaast bieden wij ook:
  • Laptop, telefoon en andere thuiswerkfaciliteiten;
  • De mogelijkheid tot het kopen of verkopen van vrije dagen;
  • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% bovenop je brutojaarsalaris;
  • Omgeving waarin je verschillende opleidingen kan volgen, onder andere via het eigen loopbaanontwikkelingscentrum;
  • Als je op kantoor komt werken doe je dat in het centrum van Capelle. Er is gratis parkeergelegenheid, een beveiligde fietsenstalling en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Uiteraard heeft woonwerk-verkeer per fiets of openbaar vervoer onze voorkeur.

Jouw profiel
Wij denken dat jij met de volgende kwaliteiten goed invulling kunt geven aan deze functie.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau (bijvoorbeeld Landschapsarchitectuur);
  • Je bent ingeschreven in het architectenregister.
  • Minimaal vijf jaar werkervaring en aantoonbare affiniteit met het inrichten van de (stedelijke) openbare ruimte, bijvoorbeeld met een portfolio en ervaring met beheerbewust ontwerpen.
  • Een ondernemende, praktische en creatieve instelling.
  • Adviesvaardigheden, verbindend vermogen. Je bent in staat te ordenen, te structureren en te bewaken.
  • Kennis van en ervaring met AutoCAD en Adobe.

Daarom werken voor Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel is een gemeente met het mooiste aantal inwoners dat er bestaat. Groot genoeg om te werken met de uitdagingen en complexiteit die bij een grote stad horen. Klein genoeg om op individueel niveau echt verschil te maken. Je bent onderdeel van een gezellige, hechte en slagvaardige organisatie. Leren doen we samen. Met collega’s en inwoners. Van én met elkaar. We zijn altijd op zoek naar verbetering, met de middelen en het lef om dingen anders aan te pakken.

Heb je interesse?
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen én je sollicitatie richten aan René Kandel, Unithoofd Ruimtelijke Ontwikkeling, T 06 -51215411.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Chantal Gouwen, Recruiter, te bereiken via T 06 25 38 51 45.

Je kunt je inhoudelijke vragen stellen én je sollicitatie richten aan René Kandel, Unithoofd Ruimtelijke Ontwikkeling, T 06 51215411

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Belangstellenden die na de reactietermijn reageren, worden niet meer in de selectieprocedure meegenomen.

Tot slot kunnen er voorafgaand aan een arbeidsvoorwaardengesprek referenties worden ingewonnen.

Als bedrijf of zelfstandige aan de slag voor de gemeente Capelle aan den IJssel? Jij kunt ons bereiken via onze partner YIS: inhuurdesk.YIS@capelleaandenijssel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs
Delen:

Reageer vandaag nog!

CV (verplicht)
Motivatiebrief (verplicht)
Ik heb deze vacature gevonden, via: (verplicht)

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met team recruitment van Gemeente Capelle aan den IJssel

Gerelateerde vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures van Gemeente Capelle aan den IJssel per e-mail